Hungaromax Hirdetés több nyelven.
Kezdőlap Ár alatt Tisza-tó Hotel Erdély Telek Kerékpár Régiség Zene Bútor Referencia Autó Keres
Befektetés Ingatlan Telephely Panzió Magyar Ausztria Hangszer Könyvelés Szinti Műszaki Társkereső Motor Szállás

Irányelvek ; FAQ

Hirdetés

Eladó ingatlan, befektetés, cég és más üzleti hirdetések
Több nyelven, külföldi és hazai vásárlóknak.

Online hirdetés, reklám, referenciák


Hungaromax logo

Alapítva: 2002


Nemzetközi ingatlan hirdetés

1.) Lakáscélú ingatlan hirdetés

Fix díjas ingatlan hirdetés magyar, angol, német, lengyel és orosz nyelven. E-mailben kérjük elküldeni a fotókat és a hirdetés szövegét. A szöveg hozzávetőleg 300 karakter terjedelmű lehet, amelyhez legfeljebb öt fotót jelentetünk meg a területileg megfelelő oldalainkon. A kihelyezés egyszerű időrendi sorrendben történik. Megjelenés a díj kézhezvételét ill. a bankszámlán való megjelenését követő 1 héten belül. A fizetés módja postai utalvány vagy közvetlen banki átutalás, a szükséges adatokat e-mailben, a számlát postafordultával küldjük. Oldalainkat jellemzően célközönség látogatja, a zászlókra klikkelve megnyílnak az idegen nyelvű verziók. A feladás menetéről kérje tájékoztatónkat (e-mail cím a lap alján). Igény esetén a hirdetésbe a saját weblapra mutató linket is belefoglaljuk. Az orosz és lengyel nyelvű hirdető oldalakkal egy olyan kb. 200 milliós lakosságot céloztunk meg, amely manapság aktívnak mutatkozik a magyar ingatlan piacon. A hirdető oldalak fordításán folyamatosan dolgozunk, az angol és német nyelvű oldalakon továbbra is nyelvtudás alapú, precíz fordításokat teszünk közzé, az orosz és lengyel nyelvű verziókhoz azonban fordítóprogram segítségét is igénybe vesszük.

Gerinc oldalak. A Balaton és a Tisza-tó kiemelt övezet, így a 10 km-en belül eső hirdetéseket ott célszerű megjelentetni:

Balaton
És körzete. 2 3
Eger
Heves megye.
Tatabánya
Komárom-Esztergom.
Salgótarján
Nógrád megye.
Budapest
Pest megye. 2
Pécs
Baranya megye.
Szekszárd
Tolna megye.
Nyíregyháza
S
zabolcs-Szatmár-Bereg.
Debrecen
Hajdú-Bihar megye.
Szeged
Csongrád megye.
Kecskemét
Bács-Kiskun megye.
Szombathely
Vas megye.
Kaposvár
Somogy megye.
Szolnok
Jász-Nagykun-Szolnok.
Békéscsaba
Békés megye.
Zalaegerszeg
Zala megye.
Veszprém
Veszprém megye.
Miskolc
Borsod-Abaúj-Zemplén.
Győr - Sopron
Győr-Moson-Sopron.
Székesfehérvár
Fejér megye.

Plusz szolgáltatás: Amennyiben Ön nem megyeszékhelyen vagy annak közelében rendelkezik eladó ingatlannal és hirdetni kíván oldalainkon, kérésre elkészítjük az adott településhez legközelebb eső város hirdető oldalát, beállítjuk a keresőkre, és hirdetése ott jelenik meg. A díj változatlan, de emellett megjelenhet természetesen a megyeszékhely oldalán is felár ellenében. Ezzel a plusz szolgáltatással a hirdetések hatékonyságát kívánjuk elősegíteni az adott kistérség vonatkozásában.
Minta: Gyula ; Kazincbarcika ; Ózd ; Tokaj ; Mezőkövesd

2.) Üzleti célú ingatlan hirdetés

A feltételek teljes egészében megegyeznek az első pontban foglaltakkal, minden üzleti jellegű ingatlan és egyéb hirdetést ebben az árfekvésben vállalunk. Pl: hotel, panzió, eladó cég, vállalkozás, stb. Abban az esetben ha átfedés van a lakáscélú ill. üzleti jelleg között (pl. családi házként is funkcionáló panzió), a díj attól függ, lakás (a területileg illetékes oldalak) vagy üzleti szekcióban (befektetés, hotel, panzió) kívánja a Hirdető megjelenteteni. Mindkettő esetén kedvezményt adunk, árajánlatot küldünk. A több kategóriában való hirdetés is kedvezményes, az első szekció az ahhoz tartozó alap díjszabással lesz elszámolva, minden további kategória az alapdíj 50 százaléka.
Példa: Egy eladó panzió megjelenik a panziók számára beállított oldalakon 36000 HUF/év időtartamban, de a hirdető kéri a befektetési oldalakat is, ami plusz 18000 HUF/év, azaz összesen 54000 HUF/év.

3.) Komplett hirdetőoldal

Főleg üzleti célú ingatlanhoz, befektetési lehetőséghez, projekthez ajánlott, de bármilyen egyéb ületi tárgyú hirdetéshez, szolgáltatáshoz küldünk ajánlatot. Minden megbízást egyediként kezelünk, kérjük olvassa el az itt közzétett információkat is:
Irányelvek, feltételek ; FAQ

Részletes ismertetőt készítünk eladó ingatlanáról, cégéről, vállalkozásáról és önálló, külső reklámoktól mentes html oldalakon publikáljuk magyar, angol, német, lengyel és orosz nyelven. Az egyszeri díjfizetés tartalmazza az 5 weboldal elkészítését, szerkesztését, angol-német-orosz-lengyel fordítását, keresőkre beállítását, a későbbi esetleges ár-, vagy kisebb szövegmódosításokat, törlést. Közzétesszük a műszaki paramétereket, hasznosíthatóságot és minden szükséges információt. 8-10 fotót és hozzávetőleg 1500-2000 tiszta karakter szöveges állományt szerkesztünk be az oldalakba, továbbá reklám-linkeket is elhelyezünk valamennyi nyitólapunkon. Az általunk készített weboldalak keresőkben elfoglalt pozícióját figyelemmel kísérjük, elemezzük, szükség esetén módosítunk a beállításokon.

Lapjaink a Yahoo! Inc. szerverein vannak elhelyezve, így egyrészt a webhosting cég statisztikai adataira támaszkodunk a Weblog Expert elemzőprogram segítségével, és a Google Analytics szolgáltatást is használjuk. A Hungaromax 16 éve van jelen a világhálón, webes kapcsolatainkat a kezdetektől építjük. A legtöbb konkrét külföldi érdeklődést Nagy Britanniából, az Egyesült Államokból, Németországból, Ausztriából és Skandináviából kapjuk. Kiemelt országok még Szlovákia és Románia, de volt már befektetési ill. vételi szándék Svájcból, az Egyesült Arab Emirátusokból, Kínából, sőt Nepálból is.

Vállalunk más jellegű, csak egy nyelvű reklámoldal készítést is: Biotermékek ; Solar energy investment ; Amazonas ; Multimed

A komplett reklámoldalakról

1.) A külföldi érdeklődők általában átfogó információt szeretnének kapni az eladó üzleti ingatlanról, cégről, vállalkozásról.
2.) A nemzetközi keresőkben általában csak jól beállított, optimalizált weboldallal lehet megfelelő pozíciót elérni.
3.) A teljes oldalas hirdetéseket kiemelten kezeljük, és
plusz megjelenést is biztosítunk számukra oldalainkon.
4.) Az ingyenes hirdető oldalunkon rendszeres időközönként díjmentes kiemelést biztosítunk a hirdetésnek.
5.) Igény esetén Google Ads és/vagy Facebook reklám kampányt szervezünk a hirdetésre, többlet költség mellett.

4.) Nyitólapi fotó, szöveg és link

Bármelyik, a fentebb felsorolt szolgáltatás megrendelése esetén lehetőség van kiegészítésként, kiemelt nyitólapi megjelenésre is mind az öt nyelven. Ez egy 120x90 pixeles fotóból (melyet az alaphirdetésből veszünk át) és egy kb. 120 karakternyi, 8-as betűméretű promóciós szövegből áll. A fotóról közvetlen linkkel az alaphirdetés weboldalára klikkel a látogató - komplett weboldalas hirdetés esetén természetesen a megrendelt weboldalak nyílnak meg. A szolgáltatás gyakorlatilag mindegyik hirdetési formához hasznos kiegészítő lehet, és az alaphirdetés futamidején belül bármikor igényelhető.

5.) Eredménycentrikus hirdetés

Vállalunk még sikerdíjas, jutalékos megbízásokat is kölcsönös egyeztetés után, külön megállapodás alapján. Lakóházak, lakások, befektetési célú, üzleti jellegű ingatlanok, eladó cégek, üzleti projektek több nyelvű hirdetése a tulajdonossal vagy a megbízott közvetítő céggel való közvetlen kapcsolat és megegyezés esetén. Ennél a szolgáltatásnál kizárólag akkor kérjük az előre egyeztetett munkadíjat (sikerdíjat), ha mi küldtük a vevőt. Minden más esetben a hirdetés díjmentes, rejtett költség nincs. Kizárólagosságot nem kérünk, egyidejűleg bármilyen más médiumban, közvetítő irodánál hirdethető és értékesíthető az adott ingatlan, befektetési lehetőség vagy üzleti projekt. További részletekről a lap alján közétett elérhetőségeken érdeklődhet.

Kérjük még elolvasni: Irányelvek, feltételek ; FAQ

 Apróhirdetés

1.) Fix díjas hirdetés

Az alább felsorolt kategóriákban csak magyar nyelvű apróhirdetést tehet közzé. Maximált karakterszám 300. Öt kép csatolható tetszőleges fájlméretben melyet átméretezünk az oldalainkon szokásos megjelenéshez (800x600 pixel). Terveink szerint minden hirdetési kategóriát fokozatosan témakörökre bontunk (az autóknál márkanavekre, az ingatlanoknál területekre, stb.) és új hirdetőoldalakat állítunk be, továbbá az adott hirdetések jellemzőit beépítjük a statikus html oldal kódolásába. Ezáltal a keresőrobotok számára könnyebben értelmezhetővé válnak, így biztosítjuk a minél nagyobb hatékonyságot. További előnye ennek a megoldásnak, hogy amelyik webcímen megjelent a hirdetés, azon marad egészen lejáratig (statikus oldalak). Nem csúszik hátsóbb oldalra az újabb hirdetések feladásakor, továbbá nem jár le, hosszabbítás nem szükséges. Az így feladott hirdetéseket megjelentetjük az
ingyenes hirdető oldalunkon, valamint megosztjuk Facebook csoportunkban is. A megjelenés határideje a beküldéstől számított 1 hét, futamidő akár 1 év is lehet. További kérdés esetén kérjük küldjön e-mailt (cím lentebb). Regisztráció ehhez a típusú hirdetéshez nem szükséges, hír- és reklámlevelet nem küldünk.

Instrukciók az egyes kategóriákhoz:

Ingatlan apró Csak magyar nyelvű ingatlan hirdetési kategória. Kizárólag magán célú ingatlan (családi ház, lakás, telek, stb.) adható fel. További lehetőség több nyelvű, vagy üzleti célú hirdetés feladásához: Nemzetközi ingatlan hirdetés

Használt autó Az általános feltételeken kívül nincs több megkötés. Több nyelvű hirdetést, vagy akár komplett hirdetőoldal készítést is vállalunk. Példa: Eladó Mazda

Eladó motor Csak magyar nyelven alapdíjért jelentetjük meg a hirdetést, 1 fotóval. Nagyértékű járművet érdemes akár több nyelven megjelentetni, ebben az esetben a díj az ingatlan hirdetéssel megegyező, illetve kölcsönös megállapodás alapján egyedi árképzést is alkalmazhatunk.

Hangszer A rovatot itt is témakörökre fogjuk bontani, gitár, zongora, dob, szintetizátor, stb. Plusz megkötés nincs.

Műszaki cikk A fentebb leírtak érvényesek erre a szekcióra is.

Festmény A "Festmény, régiség, művészet" rovat is átalakul a fentebb leírtak szerint, többlet reklámot azonban itt is tudunk biztosítani igény esetén. Példa: Kortárs szobrászat

Munkahely Kérjük ne küldjenek "Jóljövedelmezőotthonvégezhetőmunkaválaszborítékérttájékoztatom" típusú hirdetéseket, mert nem közöljük. A hirdetés valóságtartalmát általában is vizsgáljuk, a távmunka típusú hirdetésekre külön figyelmet fordítunk. Oldalainkon csak hiteles állás- ill. munkaajánlatokat szeretnénk közölni, amivel az álláskeresők érdekeit védjük.

Vegyes apró Itt hirdetheti szolgáltatását, weboldalát, kisebb értékű használati tárgyait, és egyéb - a fentiek közé nem sorolható - eladó dolgait. Az általános feltételeken kívül további megkötések nincsenek.

Hitel Az ingatlanhoz, vállalkozáshoz, befektetéshez legtöbbször elengedhetetlen a hitelfelvétel, ilyen típusú hirdetést itt tehet közzé. Csak magyar nyelven alapdíjért hirdetünk, de vállaljuk a többi nyelven való megjelentetést is.

Turizmus, szállás Amennyiben Önnek kiadó szobája, különálló nyaralója van, csak magyar nyelven a hirdetését alapdíjért megjelentetjük. Panziók, hotelek számára csak több nyelvű fix díjas hirdetést vállalunk.

Társkeresés Több nyelvű társkereső hirdetési tervezet. A feltételek megegyeznek a nemzetközi ingatlan hirdetés fejezetben leírtakkal, további részleteket itt olvashat.

2.) Apróhirdetés jutalékos rendszerben

Ennél a megoldásnál csak akkor kérjük az előre egyeztetett összeget, ha mi küldtük a vásárlót. Minden más esetben a hirdetés díjmentes, rejtett költség nincs. Feltételként támasztjuk, hogy a hirdetendő autó, motor, hangszer, régiség, festmény, használati tárgy, stb. értéke / eladási ára érje el a 100000 Ft-ot. Ennél alacsonyabb érték esetében egyéni elbírálás, megegyezés alapján hirdetünk. Mivel a hirdetővel való személyes kapcsolattartás fontos lehet (de nem feltétel) ennél a megoldásnál, ezért elsősorban Mezőkövesd, Eger, Miskolc, Füzesabony, Bogács és Mezőkeresztes környékéről várunk hirdetőket, de végeredményben az ország bármely pontjáról, kiemelten pedig Budapestről is vállalunk ilyen megbízásokat bizonyos feltételek teljesülése esetén. Amennyiben az eladó használt cikk nemzetközi érdeklődésre is számot tarthat (régiség, műtárgy, stb.), angol, német, orosz és lengyel nyelven is hirdetjük. További egyeztetés e-mailben. A jutalékos rendszerű használt cikk hirdetéssel kapcsolatos szórólapunk szövegét itt olvashatja.

3.) Ingyenes apróhirdetés

Erre a célra az ingyenes, csak magyar nyelvű, automatizált hirdető rendszerünket ajánljuk, ahol bárki - a törvények, az erkölcsi és etikai normák betartása mellett - egy rövid regisztráció után korlátlan számú hirdetést feladhat. Kérjük olvassa el az ott közzétett Felhasználási feltételeket is, és annak szellemében használja a szolgáltatást. Hirdetés kiemelésre, felület bérlésre és egyéb díjköteles többlet-reklámra lehetőséget biztosítunk, érdeklődés a megadott elérhetőségeken. Tájékoztató jelleggel néhány kiemelés kombinációt és ezek tarifáit elhelyeztük a Felhasználási feltételek oldalon, a Díjköteles szolgáltatások bekezdésben. Próbálja ki Ön is: Ingyenes apróhirdetés
Ingyenes webpromóciós szolgáltatás a regisztrált felhasználóknak 2020. 05. 01-től, részletek hírlevélben, vagy érdeklődjön e-mailben.

4.) Online könyvelés

Vállaljuk egyéni vállalkozók, alapítványok, lakásszövetkezetek klasszikus és online könyvelését, továbbá magánszemélyek adó-bevallásának készítését reális áron. Az anyag minden esetben interneten is küldhető. Részletek az Online könyvelés oldalon olvashatók.

5.) Reklám kampányok

Google Ads és Facebook reklám kampányok megtervezését, lebonyolítását vállaljuk adott költségkerettel, akár külső webcímekre is. Árajánlatért, a részletek egyeztetéséért kérjük küldjön e-mailt. Két referencia kampány: Szadawood Kft. ; Shinglas Magyarország Kft.

6.) Piackutatás, üzletfejlesztés

Közvetlen partnerünk sok éves tapasztalattal vállal piackutatási, üzletfejlesztési és üzletszerzési megbízásokat a FÁK államokban, az egykori Szovjetunió területén. Elsősorban Ukrajna, Oroszország, Fehéroroszország és Kazahsztán preferált, de igény esetén bármelyik volt szovjet tagállamra kiterjeszthető. Részletek: Piackutatás, üzletfejlesztés Oroszország, Ukrajna, Fehéroroszország, Kazahsztán


Magunkról

 

 

A Hungaromax.com 2002 őszén indult több éves, az Internet más területein szerzett tapasztalatokra alapozva. Célunk egy minél átfogóbb, nemzetközi kapcsolatokra épülő üzleti oldal létrehozása volt, ennek eléréséért folyamatosan dolgozunk. Lehetőségeinkhez mérten növeljük látogatottságunkat, igyekszünk mind több hasznos információval szolgálni, és fejlesztjük szolgáltatásainkat. Kapcsolatépítés, hatékonyságnövelés és az egyre magasabb szakmai színvonalra való törekvés jegyében végezzük a munkánkat. A válság kezdetéig folyamatosan bővült megbízóink köre, majd néhány nagyon nehéz év következett, mint a gazdasági élet más szereplőinek is általában. Mára túljutottunk ezen az időszakon, ismét emelkedési fázisban vagyunk. Oldalainkat szakmai megfontolások alapján statikus HTML formátumban, manuálisan szerkesztjük és állítjuk be, de mérlegeljük a dinamikus rendszerre való átállást is. Minden hirdetői igényt külön megvizsgálunk és kiválasztjuk - vagy ha szükséges elkészítjük - a legrelevánsabb oldalainkat a hirdetéshez.
Referenciák: Ajánlottunk amerikai befektető csoportnak neoreneszánsz kastélyt, ír építőipari vállalatnak budapesti építési telket, dubai ügyfelünk lovas fogadó után érdeklődött a Bakonyban. Rajtunk keresztül vásárolt házat egy svéd-thaiföldi házaspár a Bükk hegység festői falujában, valamint brit és német vevőket küldtünk dél-borsodi falvakba. Sok érdeklődő volt a Ceausescu villára, kértek segítséget ilyen-olyan témában televíziós csatornák (UPC, Channel 4, Sky TV),  megjelentek fotóink amerikai egyetem weblapján, így bizonyos értelemben média szerepet is vállaltunk. Kerestek befektetési lehetőséget a Londoni Tőzsdéről, kapcsolatba léptünk angol és hazai ingatlan magazinokkal, ahol az általunk képviselt ingatlanközvetítő irodák kínálatából nyomtatásban is megjelentek hirdetések: fotó 1 ; fotó 2 Küldtünk belföldi, texasi és nepáli(!) érdeklődőt a hotelre, orosz, amerikai és természetesen hazai érdeklődőket a lovas panzióra. Dán befektetők vásárolták meg partnerirodánk kínálatából az ifjúsági szállót. Határokon túl is kínálunk hirdetési lehetőséget: Ausztria, Horvátország, Erdély. Készítettünk teljes oldalt például olasz megbízásra, lakópark projektnek, étteremnek, repülőtérnek, banki beruházásnak, plaza áruháznak, ipari csarnoknak,
üzletháznak, terápiás készülékeknek, építőipari vállalkozásnak, osztrák vendégháznak. Referencia oldalak. Aktuális megbízás az Automobil Eger 97 Kft., a Vadászkürt panzió, a Best-Reisen Kft., a Baromfi vágóhíd, a Gast 2000 Kft., és a Kehida Gold Kft. reklámoldala. Marketing, reklámkampány megbízások: Könyvudvar és Himmel, Art und Zwirn. Stratégiánk a kezdetektől, hogy időnkhöz és kapacitásunkhoz mérten megkeressük és optimálisan használjuk fel a webpromóciós lehetőségeket. Ma már csak az online hirdetés, reklám és marketing területén tevékenykedünk, oldalainkat célközönség látogatja.

  • Alapító, tulajdonos, szerkesztő, üzemeltető, webpromóciós, designer és angol fordítási munkák: Marczis István
  • Könyvelés, adatrögzítés, gépírás, ügyintézés, anyagbeszerzés, társtulajdonos: Marczisné Vámos Mária egyéni vállalkozó
  • Szöveg-, weblap- és fotószerkesztés, linkcsere, reklám- és marketing ötletek: ifj. Marczis István egyetemi hallgató
  • Német anyanyelvi szintű fordítás, tolmácsolás, kapcsolattartás: Elfrun Lanszki tolmács, idegenvezető
  • Kiemelt hazai partnerek: Könyvudvar ; Hotel Hungary ; Funda.hu
  • Facebook: https://www.facebook.com/hungaromax
  • Ingyenes hirdető oldal: https://hungaromax.hu

Cím: H-3400 Mezőkövesd, Sas u. 20.
Tel: 06 49 411 591 ; 06 20 432 58 58 munkaidőben.
Érdeklődés, árajánlat: info@hungaromax.com

A Hungaromax név mint eredeti ötlet, saját szellemi tulajdon és védjegy: Szerzői jogi információk
 Budapest Debrecen Balaton Szeged Veszprém Eger Pest Kaposvár Nyíregyháza Tatabánya Szombathely
Kecskemét Salgótarján Szolnok Miskolc Szekszárd Pécs Üzleti Békéscsaba Győr - Sopron Zalaegerszeg Székesfehérvár

Hirdetés

Sitemap ; Irányelvek ; FAQ ; Adatvédelem, adatkezelés ; Hitvallás

Hirdetés

Eladó ingatlan, cég, befektetés és más üzleti hirdetés külföldieknek.
Hirdetési szolgáltatásaink részletes ismertetője.
Copyright © 2024 Hungaromax
Minden jog fenntartva.